Våra tjänster

Våra tjänster på Herex

Herex arbetar med anpassningar, om- och tillbyggnader, montering samt diverse reparationer. Vi utför bl a tjänster inom följande områden.

Konstruktion

Om- och tillbygnader av befintliga hus

Läs mer

Till exempel anpassning av garage till bostadsyta och tillbyggnader till äldre hus.

Ombyggnad av befintlig bostad och tillbyggnader är en av HEREX huvudsysslor. Vi har lång erfarenhet och samarbetar med flertalet arkitekter och konstruktörer. Vi kan vara en partner hela vägen från tanke till färdigt projekt. Eftersom vi har både snickare, murare och plattsättare i företaget är vi duktiga på helheten.

BYGGSERVICE

Lägenhet- & kontorsanpassningar till bostadsbolag.

Läs mer

Med våra servicebilar når vi snabbt våra slutkunder. Vi sköter löpande lägenhets- och kontorsanpassningar till större fastighetsbolag men även akut service i form av t ex handikappsanpassningar och inbrottsskador.

MONTERING

Till exempel montering av kök- och badrumsinredning.

Läs mer

Vi samarbetar med några av de största köksleverantörerna på marknaden. Vi monterar kök från platta paket till färdiga moduler. Vi tar hand om helheten med elektriker, målare och rörläggare vid behov. Du som slutkund behöver bara ha en kontaktperson i projektet – HEREX.

MURNING & PUTSNING

Traditionell fasadmurning och putssystem.

Läs mer

Våra murare jobbar med traditionell fasadmurning, putssystem och murning av lättbetong. Vi uppför hela hus och tillbyggnader i t ex lättbetong eller LECA. Vi jobbar med tunnputssystem och traditionell tjockputs. Vi utför även betonggjutningar av villaplattor och stödmurar.

PLATTSÄTTNING

Vi har egna plattsättare med BKR- och PER-behörighet för våtrum.

Läs mer

Våtrum, badrum, tvättstuga. Allt kräver utförande med kunskap. Vattenskador är ett av de största problemen enligt försäkringsbolagen. Här gäller det att man kan sitt arbete och har gått utbildning i säkert vatten och tätskikt. Det kan vi på HEREX! Vi har erfaren plattsättare med många referensobjekt i katalogen. Vi är certifierade enligt BKR och PER.

SNICKERI

Fönsterbyten, uterum, trädäck med mera. 

Läs mer

Kompetensen är stor även när det gäller avancerade finsnickeriuppdrag.

HEREX är auktoriserad montör för VELUX takfönster och ELIT fasadfönster. Våra snickare uppdateras ständigt med utbildningar och produktnyheter. Vi bygger även uterum, tralldäck, carportar m.m. HEREX har också nära samarbete med specialsnickeri vid behov.

Kontakta oss idag

Behöver du komma i kontakt?

Om du har några frågor, funderingar eller vill komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att höra av dig.